Niet veel te lezen maar genoeg te doen !

 

Poosje geleden alweer dat u iets van ons hoorde, op de een of andere manier vlogen de weken voorbij. Even snel het net ophalen: RFC Gouda herfstkampioen, Batavieren een plek gestegen, een Vader Zoon Avond met werkelijk legendarische verhalen en plaatjes, een prachtige Nieuwjaarswedstrijd met zowaar weer eens een overwinning voor Oud (de eerste sinds 2019 en pas de derde sinds 1997). Uiteraard eeuwige roem voor de MOIN-beker winnaar Nick B (Hulde! Hij was er helaas zelf niet om deze enige echt serieuze trofee van RFC Gouda te ontvangen, dus feliciteer hem maar volgende keer). De Dweil naar trip-verveel Bart S (zelden zo terecht geweest) en De Kreukel naar Wesley de R. Tenslotte afgelopen weekend weer een als vanouds strak georganiseerde en drukke dart-avond met een nieuwe jonge winnaar Ab van W. Kortom: Er was misschien niet veel te lezen, er was wel genoeg te doen.
En dan aanstaand weekend: De kampioenswedstrijd ! RFC Gouda 1 tegen de nog ongeslagen Rotterdamse Studenten, zondag 1500uur. Beide teams staan een straatlengte voor op de rest dus een van deze twee moet het dan maar gaan doen: Kampioen worden. Daarvoor om 1300 de Batavieren, nu met Utrecht RC erbij, ook tegen Rotterdamse Studenten.
Zaterdag 2x oudere jeugd: 1200u Cubs tegen Rotterdam (da’s knap – dat is het 1e team van Grote Buurman) en 1300u Junioren tegen een Twentsch Cluschter