Officiële afsluiting van het seizoen 2023 – 2024

Zaterdag is het dan zover, de officiële afsluiting van het seizoen 2023 – 2024. Hierbij het programma:
‘s Ochtend begint de allerjongste jeugd met een Vrienden & Vriendinnendag. Zie aangehechte poster. Dat zal zo rond 12.30u afgelopen zijn en dan maken we ons op voor de Grande Finale van dit seizoen, een internationale dameswedstrijd als de Britse meiden van Milton Keynes RFC op bezoek komen tegen de Goudse meiden. Kick-off staat rond 14.00u gepland maar zoals dat hoort is dat ‘bij benadering’. Aansluitend de traditionele BBQ en uiteraard de nu al legendarische speech van onze Grote Leider, die ongetwijfeld terug zal kijken op een prachtseizoen met een kampioenschap van de Eerste XV en de Referee van het Jaar als ‘silverware’.
We proberen nog een mooie clinic voor de CJC heren en dames te organiseren (ergens tussen 1200u en 1400u) maar dat gaat een stuk lastiger dan gedacht. Ook nog niet helemaal bevestigd is de toer op de platte kar door de binnenstad, de rondvaart door de grachten en het (onbeperkt) buffet op het stadhuis met voltallig college van B&W, gelardeerd met een speech van een lid van een koningshuis. Wie weet lukt dat nog in 4 dagen.
Is het dan daarna helemaal gedaan met rugby in Gouda ? Wel rond de Uiterwaarden want het veld gaat vrijwel direct in jaarlijks onderhoud en het clubhuis ongetwijfeld weer een beetje in de steigers. Er blijven nog een pluk TBM-metjes slapen (8 juni), in het verre Ameland (8 juni) zijn ook nog wat groen-blauwe strepen te bewonderen en op De Markt is dan nog Gouda Beach (22 juni)